Vissa ögonblick vill man inte förlora

02 januari 2020 Lily_Hansen

Ibland vill man bara kunna trycka på en spara-knapp för att bevara en ögonblicksbild i minnet; bilden av barnen som tycks växa så snabbt och aldrig kommer bli lika små igen, eller ögonblick från den stora bröllopsdagen. Kanske vill man föreviga sin älskade fyrbenta familjemedlem. Visst går det att ta bilder själv, de flesta bär ju med sig en kamera i telefonen. Men när det handlar om nära och kära eller stora och viktiga händelser kan det kännas bra att ta en professionell fotograf till hjälp för att få de allra bästa bilderna att spara.

 

Bilder från bröllopsdagen

De allra flesta väljer att anlita en fotograf när de gifter sig. Fotografen kan erbjuda olika fotograferingsupplevelser både för företag och privatpersoner, och bland annat finns flera olika paket för att föreviga den stora bröllopsdagen. Bland de paket som finns kan man välja om man vill ha enbart en porträttfotografering eller om man vill ha ett paket där det ingår fotografering under hela tolv timmar. Och ja – självklart finns också flera alternativ däremellan, så det går att välja själv vilka delar av dagen man vill föreviga. Någon kanske vill satsa på att få fina bilder från vigseln, och någon annan kanske hellre vill spara minnet av alla gäster på bröllopet.

 

 

Välj en fotograf som passar dina önskemål

En fotograf i Borås som utför sådana tjänster är Marcus Schoenherr. Prisexempel och utförligare beskrivningar av de tjänster som Marcus erbjuder finns på hans hemsida: https://www.fotografmarcus.com/

Välj en fotograf som har lång erfarenhet av fotografering. Fotografens hemsida brukar innehålla exempelbilder inom olika kategorier. Där finns också alla olika kontaktuppgifter som behövs för att få kontakt med fotografen om man är intresserad av en fotografering. Många fotografer har tillgång till en studio som kan användas till fotograferingar, men de fotograferar även utanför sin studio när det önskas.

Fler nyheter